~Por "AYUNTAMIENTO" no me viene nada.~

-Aventures i desventures de un teleoperador al borde del colapso-

17 mayo, 2006

Es que no sé....

Hi han paraules que te poden amargar el dia, altres te poden alegrar i altres directament te duen a un estat de ira.
Sóc capaç d'entendre que si una persona crida a un telefon d'informació es per que vol saber algo però quan sents coses del tipus "Es que no sé si he recibido en casa la notificación de las ayudas..." Com que no ho saps?! Que pasa? Demanes unes ajudes per comprar-te una casa i despres t'en vas a viure a una cova?! T'ho explique, a la porta de casa hi han unes caixes de ferro, normalment amb el teu nom o la teva porta; agarres la clau obres la caixa i mires dins, si hi ha paper t'han enviat algo, si no NO, i no cal cridar pa preguntar!!! es tan senzill com obrir la bustía.

Pero ixe no es el millor "Es que no sé...." el millor sense dubte es quan te criden des de contabilitat d'una empresa i te diuen "Es que no sé estos pagos de que son? Sólo se que vienen de la Genny". Bé, a vore, pensem fredament; tens dades de sobra per resoldre l'equacio tu solet; saps qui te paga, saps quant i si no t'has netejat el cul amb elles tens les factures que li has presentat; es agarrar i mirar-ho, osties!!!! Pues no! Se dediquen a tocar collons i te tenen marejat mitja hora pa despres dir-te que es un pago de l'any 2000, pa matar-los.

I luego uno clàssic, despres de vint minuts de estar siguent machacats en una veu que no para de dir-los "La Genny, en breves moments atenderemos su llamada"; els constestes i te diuen "Buenos dias señorita; es que no sé si he llamado bien; ¿es el Ayuntamiento? "....

2 Respostes/Comentaris/Agressions:

Aixi com 17 mayo, 2006 15:01, Blogger L' digué...

hi ha una diferència entre enviat i rebut. Eixa persona no ha rebut res, per tant desconeix si li les han enviat i encara no han arribat o si no li les han enviat.
Segurament faré una xicoteta replica a les teues queixes xD

que t'ho passe bé dema tot el dia amb la Genny :D

 
Aixi com 17 mayo, 2006 15:38, Blogger Pab digué...

Edit:Cert, L' te rao, la frase, es "he recibido", ja esta totalment corregida.

Es q no se poden fer les coses "deprisa y corriendo"

Perdo, no (segurament si) volvera a pasar

 

Publicar un comentario

<< Ale, pa casa!!!