~Por "AYUNTAMIENTO" no me viene nada.~

-Aventures i desventures de un teleoperador al borde del colapso-

21 junio, 2006

La samarreta irRITAnt


Gran samarreta, si senyor!!

I amb aixo no volem criticar la tendencia sexual de la senyora alcaldessa (ja se sap, qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra que diuen en un llibre molt gros). Es criticar la doble moral amb la que s'estan gastant els duros en engalanar la ciutat per a rebre a un lider religiós que considera que la condició sexual de donya Rita ( i per ende de tota la gent que esta en la mateixa situaciò) es deplorable, antinatural i que deuria ser prohibida i erradicada del planeta ( i aixo quan té el dia bó).
Volem tambe criticar la situació del servei municipal de transport municipal el qual graciés a la visita de SuSan se tornen a quedar sense pressupost per a la compra de nous vehicles, creacio de nous puestos, noves linies.... com a dada dir que el número de vehicles de la empresa en els últims vint anys ha variat en ZERO!! (i estes coses no apareixen en la prensa, pa que!!).
En fí, roig d'indignació, vos convide a tots els que encara no teniu la vostra samarreta reivindicativa a fer-vos en una per a que el nostre rebuig siga visible, que no es pot permetre que els fons públics se dediquen a un grup només, per molt multitudinari que siga; perque pagar, paguem TOTS (que es un grup ENCARA més multitudinari), en fi les samarretes de Rita en:

CGT
AVINGUDA DEL CID, 154
VALÈNCIA– 96 3834440
DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS DE 5 a 8 DE LA VESPRADA
SON 6 €
-PARADA 9 D'OCTUBRE – METRO-
-LINEA 3 (NATZARET-AV.CID) EMT-
-LINEA 29 (UNIVERSITATS – MISLATA) EMT-

Ja sabeu, actueu en conciencia, i renegueu, renegueu SEMPRE.
Que al final als porbre teleoperadors de la Genny també ens ha esquitxat.

1 Respostes/Comentaris/Agressions:

Aixi com 22 junio, 2006 23:52, Blogger L' digué...

vaig llegir en una web (mentira és simplement per a evitar possibles responsabilitats) que estaria bé enviar una carta al cap de protocol de l vaticà donant-li les gràcies i dient que ens pareixia una postura molt oberta el que el sant pare visités la nostra ciutat recolzant a l'alcaldessa i tot això. :P

 

Publicar un comentario

<< Ale, pa casa!!!